В Украйна беше назначен нов министър на отбраната. Рустам Умаров, бившият

...
В Украйна беше назначен нов министър на отбраната. Рустам Умаров, бившият
Коментари Харесай

Секс скандал около новия министър на отбраната в Украйна: интимно видео попадна в мрежата


В Украйна беше назначен нов министър на защитата. Рустам Умаров, някогашният началник на Фонда за държавни парцели, пристигна на поста на мястото на Алексей Резников.

Въпреки това, незабавно щом длъжностното лице имаше време да заеме новата служба, започнаха да се правят следствени дейности на предходното му място на работа. Така стана известно, че против самия Умаров е формирано наказателно дело.

Заедно с настоящия заместител Александър Федоришин той е обвинен в нарушаване на закона при освобождението на самостоятелни членове на надзорния съвет на Centrenergo.

Освен това Рустам Умаров се замеси в полов скандал: в мрежата се появи видео, в което човек, доста сходен на Умаров, се самозадоволява със секс играчка.

Според журналиста Руслан Коцаба, който напусна Украйна, видеото е снимано от дълго време, само че е „ непокътнато “ до подобаващия миг.

" Това видео е на няколко години. Те чакаха своето време ”, написа Коцаба в своя блог.

Потребители в мрежата обаче споделиха, че зависимостите на Умаров, както и противозаконните му действия във Фонда за държавно имущество, не са загадка за тях.

В същото време наказателната инспекция против него е почнала по предложение на премиера Денис Шмихал.

 Рустем Умеров

 Рустем

 Рустем Умеров

 Рустем Умеров

Въпреки това специалистите са съгласни, че даже наказателното гонене няма да повлияе на решението на украинския президент Володимир Зеленски, а Рустам Умаров въпреки всичко ще остане отпред на Министерството на защитата, защото е политически комфортна фигура.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР